PSX4Droid 1.0, un emulator de jocuri PlayStation disponibil pe Android (Video)

2.423 ori
<b>PSX4Droid 1.0, un emulator de jocuri PlayStation disponibil pe Android (Video)</b>Iata ca in sfarsit utilizatorii de telefoane Android beneficiaza de un emulator pentru jocuri de PlayStation, PSX4Droid 1.0. Acesta este disponibil prin Android Market, la pretul de 5.99 dolari si poate fi urmarit in actiune in clipurile video de mai jos....

Iata ca in sfarsit utilizatorii de telefoane Android beneficiaza de un emulator pentru jocuri de PlayStation, PSX4Droid 1.0. Acesta este disponibil prin Android Market, la pretul de 5.99 dolari si poate fi urmarit in actiune in clipurile video de mai jos.

Acest emulator a fost creat de catre developerul ZodTTD si este compatibil doar cu terminalele Android high end. Veti avea nevoie de un fisier BIOS PS si ROM-uri pentru a putea juca cele mai celebre titluri de pe consola de mult apusa. PSX4Droid 1.0 este compatibil cu formaturi ca BIN, ISO, IMG, PBP, Z, ZNX si Eboot.

In plus, softul suporta controlul cu ajutorul unui WiiMote, foloseste padul directional de pe telefon drept Dpad si permite salvarea jocului cu ajutorul unui memory card virtual. Iata cateva secvente din gameplay-ul unui titlu NFS pe Motorola Droid X si din jocul Crash Bandicoot emulat pe Nexus One:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×