Iata cum isi ascunde Apple prototipurile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.193 ori
<b>Iata cum isi ascunde Apple prototipurile (Video)</b>Saptamana trecuta a fost dominata de imagini si clipuri video cu urmatoarea generatie de iPhone, modelul 4G, care a fost pierdut intr-un bar de catre un angajat Apple. Este vorba de un prototip, iar daca va intrebati cum pot angajatii gigantului din...

Saptamana trecuta a fost dominata de imagini si clipuri video cu urmatoarea generatie de iPhone, modelul 4G, care a fost pierdut intr-un bar de catre un angajat Apple. Este vorba de un prototip, iar daca va intrebati cum pot angajatii gigantului din Cupertino sa umble cu aceste handseturi in buzunar, ei bine secretul este o carcasa ce imita perfect un iPhone 3GS.

Pierdut intr-un pub, in luna martie, prototipul iPhone 4G este analizat de Gizmodo, care ne prezinta in ce fel isi ascunde Apple secretele. E o idee buna sa ascunzi un telefon nou intr-o carcasa care il face sa semene cu un model mai vechi, iar la o analiza rapida a prototipului, aflam ca el seamana cu un iPhone putin mai vechi.

Diferentele pot fi observate imediat, de catre un cunoscator, mai ales in zona butoanelor pentru volum, care pe noul model sunt separate. De asemenea, terminalul nu este marcat cu brandingul obisnuit si logo-ul FCC, partea sa din spate fiind goala de simboluri. Oare ce fel de carcasa secreta va folosi Apple pentru iPad 2?

Cum isi ascune Apple prototipurile

Cum isi ascunde Apple prototipurile

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×