Noua generație Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 se afișează în fotografii; aduc un pic din design-ul lui Galaxy S6

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.342 ori
<b>Noua generație Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 se afișează în fotografii; aduc un pic din design-ul lui Galaxy S6</b>Printre noile terminale Samsung ce ar putea debuta p&acirc;nă la sf&acirc;rșitul acestui an se numără și noua generație Galaxy A3, respectiv Galaxy A5, două terminale despre care am mai vorbit anterior &icirc;n cadrul unor articole. Astăzi, vedem...

Printre noile terminale Samsung ce ar putea debuta până la sfârșitul acestui an se numără și noua generație Galaxy A3, respectiv Galaxy A5, două terminale despre care am mai vorbit anterior în cadrul unor articole. Astăzi, vedem și o serie de fotografii cu modelele pregătite de către compania sud-coreeană.

Din câte se poate remarca, ambele terminale adoptă acum un design mai apropiat de cel regăsit pe Samsung Galaxy S6, renunțându-se astfel la marginile ceva mai dreptunghiulare de pe generația actuală. În imagini ni se dezvăluie și numele oficial al acestora: Samsung Galaxy A3 (2015), Galaxy A5 (2015).

Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 2015

Tot la capitolul design, iese în evidență și spatele realizat din sticlă sau plastic lucios, material ce se va dovedi un adevărat magnet de amprente. Pe partea de specificații, se așteaptă ca noul Galaxy A3 să ofere un display HD de 4.7 inch, 1.5 GB RAM, 16 GB  de stocare, un procesor Exynos 7580 și cameră foto de 13 megapixeli.

Noua generație Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 se afișează în fotografii; aduc un pic din design-ul lui Galaxy S6

În cazul noului Galaxy A5, am putea vedea un panou Full HD de 5.2 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core Exynos de 1.6 GHz, și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Cele două modele vor aduce și un senzor frontal de 5 megapixeli.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×