IFA 2016: Samsung Galaxy J7 Prime e anunţat oficial, ca o actualizare a lui Galaxy J7

1.406 ori
<b>IFA 2016: Samsung Galaxy J7 Prime e anunţat oficial, ca o actualizare a lui Galaxy J7</b>Circulau în ultima vreme zvonuri legate de faptul că Samsung ar pregăti un upgrade pentru apreciatul sau telefon Samsung Galaxy J7, iar azi terminalul se concretizează, sub forma lui Samsung Galaxy J7 Prime. Acest model poate fi admirat mai jos.

Circulau în ultima vreme zvonuri legate de faptul că Samsung ar pregăti un upgrade pentru apreciatul sau telefon Samsung Galaxy J7, iar azi terminalul se concretizează, sub forma lui Samsung Galaxy J7 Prime. Acest model poate fi admirat mai jos.

Galaxy J7 Prime este o versiune uşor mai high end a lui Galaxy J7, lansat cu câteva luni în urmă. În primul rând creşte rezoluţia de la HD la Full HD, iar stocarea de la 16 GB la 32 GB. Primim şi slot microSD, iar cantitatea de RAM ajunge de la 2 GB la 3 GB. În plus există şi un scanner de amprente la bord, dar şi o modificare estetică: corpul e acum fabricat din metal şi nu plastic.

J7 Prime

În rest, primim acelaşi chipset şi anume un Exynos 7870, aceeaşi baterie de 3300 mAh şi o cameră de 13 MP în spate. Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, iar platforma software este Android 6.0 Marshmallow. Samsung Galaxy J7 Prime va costa în jur de 280 de dolari şi va debuta în Asia pentru început. Nu e încă sigur dacă se va extinde şi pe alte continente.

IFA 2016: Samsung Galaxy J7 Prime e anunţat oficial, ca o actualizare a lui Galaxy J7

Handsetul măsoară 8.1 mm in grosime, suporta WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×