Prima generație Samsung Galaxy A5 primește actualizarea la Android 6.0.1 Marshmallow

1.795 ori
<b>Prima generație Samsung Galaxy A5 primește actualizarea la Android 6.0.1 Marshmallow</b>Cu toate că nimeni nu se gândea la posibilitatea ca smartphone-ul Samsung Galaxy A5 să primească actualizarea la Android Marshmallow la un moment dat, iată că acest lucru se întâmplă deja.. Utilizatori din Europa și Africa de Sud au confirmat sosirea

Deși era greu de crezut că smartphone-ulSamsung Galaxy A5, cel lansat în octombrie 2014, va primi la un moment dat actualizarea la Android 6.0.1 Marshmallow, iată că acest lucru se întâmplă deja. Aparent, pachetul software a început să apară deja în Europa și Africa de Sud, fiind vorba despre o actualizare ce sosește via OTA.

Odată realizat update-ul, ne vom putea bucura de modul Doze pentru economisirea energiei, de funcția Google Now on Tap, dar și de posibilitatea de a alege ce date să fie utilizate de aplicațiile instalate pe dispozitiv. Totodată, se pare că pachetul software de față include cele mai noi patch-ui de securitate pentru Android. 

Ca dotări, acest model vine cu un display Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz și cu 2 GB RAM. Capacitatea de stocare este de 16 GB și mai întâlnim aici un slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și un senzor selfie de 5 megapixeli. Samsung Galaxy A5 se regăsește pe plan local la un preț de 1.224 lei (eMAG.ro)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×