Noul Allview X2 Xtreme sosește cu funcția Super Zoom; iată mai multe detalii

1.904 ori
<b>Noul Allview X2 Xtreme sosește cu funcția Super Zoom; iată mai multe detalii</b>Pe data de 6 iunie, brașovenii de la Allview lansau unul dintre cele mai performante smartphone-uri din gamă, și anume modelul X2 Xtreme, phablet cu diagonală de 6 inch și rezoluție Quad HD. După ce anterior aflați că telefonul aduce un sistem de...

Pe data de 6 iunie, brașovenii de la Allview lansau unul dintre cele mai performante smartphone-uri din gamă, și anume modelul X2 Xtreme, phablet cu diagonală de 6 inch și rezoluție Quad HD. După ce anterior aflați că telefonul aduce un sistem de criptare la pachet, astăzi descoperiți detalii despre o nouă funcție a sa.

Este vorba de Super Zoom, funcție ce folosește algoritmi special de procesare și ulterior oferă zoom digital la fotografiere de până la 3 ori fără a afecta calitatea imaginii. Prin intermediul acestei tehnici, vom putea realiza fotografii cu zoom digital la o calitate aproape identică cu cele în care este folosit un telefon cu zoom optic.

După cum deja știți, Allview X2 Xtreme are parte de un senzor foto principal de 24 megapixeli compus dintr-un sistem de 6 straturi de lentile, un bliț dual-LED, dar și un senzor frontal de 8 megapixeli. Pentru ca fotografiile să fie capturate precis, telefonul include și un buton dedicat pentru declanșator.

Prețul lui X2 Xtreme este de 2.199 lei (livrare începând cu luna august), iar în cazul în care vă considerați norocoși, vă puteți înscrie la acest concurs prin care vor fi oferite ca premiu 4 astfel de terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×