Foxcon va construi 12 fabrici în India, creând 1 milion de locuri de munca

1.116 ori
<b>Foxcon va construi 12 fabrici în India, creând 1 milion de locuri de munca</b>Foxconn are planuri mari pentru India, unde va construi 12 fabrici p&acirc;nă &icirc;n anul 2020, oferind astfel loc de muncă pentru 1 milion de angajaţi. Informaţia apare &icirc;n Financial Times, deci tindem să &icirc;i dăm crezare şi sună...

Foxconn are planuri mari pentru India, unde va construi 12 fabrici până în anul 2020, oferind astfel loc de muncă pentru 1 milion de angajaţi. Informaţia apare în Financial Times, deci tindem să îi dăm crezare şi sună excelent pentru economia Indiei.

Motivul acestei expansiuni e faptul că pe piaţa din China costul mâinii de muncă a crescut în ultima vreme, în vreme ce în India rămâne scăzut. Foxconn se va axa pe produsele low end la fabricile din India şi va produce şi modele ale brandurilor locale, pentru a scăpa de taxele de import aplicate de guvernul indian. E ştiut faptul că piaţa chineză smartphone şi-a încetinit evoluţia în ultima vreme, în vreme ce piaţă din India continua să meargă bine.

Foxconn nu e doar cel mai mare producător de terminale mobile din lume, ci şi cel mai mare angajator privat din China, cele 10 fabrici ale sale punând la treabă peste 1.1 milioane de angajaţi. Sper de dragul viitorilor angajaţi din India că politicile noilor fabrici vor fi moderne şi orele de muncă rezonabile, pentru a nu se mai ajunge la situaţia cu plase anti sinucidere din China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×