Noul model de slider HTC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.776 ori
<b>Noul model de slider HTC</b>Producatorul HTC pare tot mai interesat de smartphone-uri de tip slider, avand in vedere popularitatea acestor terminale. Printre cele mai celebre astfel de handseturi se numara HTC S730 si HTC TyTN II, dotate cu Windows Mobile si tastaturi glisante...

Producatorul HTC pare tot mai interesat de smartphone-uri de tip slider, avand in vedere popularitatea acestor terminale. Printre cele mai celebre astfel de handseturi se numara HTC S730 si HTC TyTN II, dotate cu Windows Mobile si tastaturi glisante QWERTY.

HTC a fost de asemenea prima companie care a imbunatatit un handset full touchscreen, modelul Touch, adaugandu-i o tastatura glisanta si transformandu-l in HTC Touch Dual, o idee imprumutata de Alltell LG Glimmer. Va intrebati ce urmeaza? Indiciile vin de la HTC S730. Cum ar putea HTC sa faca telefonul mai mic, sa includa un singur mecanism de input al textului si sa il faca usor de utilizat, atat in mod landscape, cat si portrait.

Un exemplu de astfel de transformare il veti gasi in imaginea de mai sus. Keypadul numeric a devenit o parte a tastaturii QWERTY, iar display-ul telefonului acopera o mare parte a tastaturii, in afara de keypad, atunci cand terminalul este inchis. Pentru a folosi handsetul in mod landscape QWERTY va trebui sa deplasati display-ul glisant pe diagonala, peste tastatura si sa fixati ecranul in mijlocul acesteia.

Htc Slider

Evident, un telefon de acest tip nu exista inca si ceea ce putem vedea deocamdata sunt schite in Photoshop realizate de catre Unwired View. Totusi, acestea sunt bazate pe noul patent HTC numit "terminal electronic handheld", care descrie un astfel de telefon. Dupa cum puteti vedea in imaginea patentului de mai sus, tehnologia nu este imposibil de implementat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×