Pretul lui Sony Ericsson Xperia X1 exagerat?

13.600 ori
<b>Pretul lui Sony Ericsson Xperia X1 exagerat?</b>Sony Ericsson nu a anuntat inca oficial pretul mult-asteptatului sau Xperia X1 si nici data de lansare. Totusi putem trage cateva concluzii aruncand o privire pe oferta distribuitorilor care au inclus acest terminal pe lista lor. Preturile au o marja de...

Sony Ericsson nu a anuntat inca oficial pretul mult-asteptatului sau Xperia X1 si nici data de lansare. Totusi putem trage cateva concluzii aruncand o privire pe oferta distribuitorilor care au inclus acest terminal pe lista lor.

Preturile au o marja de eroare de 300 de dolari, deci este foarte posibil sa vedem terminalul pe piata la un pret total diferit, la momentul lansarii. Spre exemplu, MobileCityOnline ofera Xperia la un pret urias de 999 dolari, in vreme ce WirelessGalaxy va permite sa cumparati un Xperia prin pre-comanda pentru "doar" 990 de dolari sau il puteti cumpara chiar acum cu 670.00 dolari.

Smart Mobile Gadgets ofera Xperia X1 la pretul de 979.94 dolari, in vreme ce CellHUT listeaza terminalul la pretul de 899.99 dolari, vanzandu-l acum la 699.99 dolari. Cea din urma oferta apartine celor de la Clove Technology, care listeaza handsetul la pretul de 395 de lire sterline (in jur de 796 dolari). Constatam deci ca Xperia X1 are preturi care variaza intre 700 si 1000 de dolari. Daca pretul oficial va fi mai mare, atunci poate ar fi mai bine sa optam pentru un notebook, la aceeasi suma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×