Mobispine conlucreaza cu Sony Ericsson in cadrul portalului Fun & Downloads

3.769 ori
<b>Mobispine conlucreaza cu Sony Ericsson in cadrul portalului Fun & Downloads</b>Suedezii de la Mobispine au anuntat ca popularul lor news reader bazat pe Java ME este acum disponibil prin intermediul portalului Sony Ericsson&nbsp; Fun & Downloads. Succesul celor de la Mobispine de a obtine contracte cu toti marii producatori de...

Suedezii de la Mobispine au anuntat ca popularul lor news reader bazat pe Java ME este acum disponibil prin intermediul portalului Sony Ericsson  Fun & Downloads.

Succesul celor de la Mobispine de a obtine contracte cu toti marii producatori de handseturi reprezinta un factor atractiv pentru Sony Ericsson. Prin intermediul noului serviciu, utilizatorii de terminale Sony Ericsson vor putea descarca cu usurinta Mobispine si vor beneficia de cele mai noi stiri si articole din sursele preferate. Vorbind despre acest anunt, CEO-ul Mobispine, Dusyant Patel a afirmat ca deja continuturile generate de utilizatori au devenit o realitate.

Patel a continuat mentionand si ca utilizatorii citesc stirile si arunca o privire pe feedurile de stiri, folosind terminale mobile performante pentru a mentine updatate retelele lor de social networking. Feedurile sunt folosite de obicei de catre jurnalisti sau specialisti media, dar ele au devenit tot mai utilizate si de catre consumatori, de vreme ce sunt o modalitate usoara de a vizualiza titlurile principale ale zilei si stirile dintr-un anumit domeniu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×