Noul telefon Sony Ericsson W999i, inca in lucru

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.250 ori
<b>Noul telefon Sony Ericsson W999i, inca in lucru</b>Se pare ca un nou terminal Walkman, de la Sony Ericsson, probabil modelul W999i este inca in lucru si va trebui sa ne multumim cu zvonuri si poze neclare, pentru a mia oara. Ca de obicei forumurile abunda cu poze neclare, zvonuri, probabilitati si...

Se pare ca un nou terminal Walkman, de la Sony Ericsson, probabil modelul W999i este inca in lucru si va trebui sa ne multumim cu zvonuri si poze neclare, pentru a mia oara.

Ca de obicei forumurile abunda cu poze neclare, zvonuri, probabilitati si presupuneri. Iata totusi in poza de mai sus un pont clar, venit pe filiera suedeza cu o versiune destul de interesanta a lui W999i. Noul terminal din seria Walkman seamana foarte mult cu recent-anuntatul SE W580i, prin noul design de tastatura tip semi QWERTY, pe care l-am putut vedea si la smartphone-ul Sony Ericsson W700i.

La capitolul specificatii tehnice va putem oferi doar zvonurile pe care le-am aflat si noi, dar care de obicei se dovedesc a fi in proportie de 80% reale. W999i va avea o grosime de 12.5mm si va suporta conectivitate HSDPA, incluzand un ecran color QVGA de 2.4 inch si o camera de 2 megapixeli dotata cu autofocus. Vom mai avea de asteptat pana la lansarea oficiala a terminalului si banuim ca il vom vedea si la noi in tara pana la sfarsitul acestui an.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×