Copiii si Telefoanele Mobile

1.339 ori
<b>Copiii si Telefoanele Mobile</b>Desi deocamdata copilul dumneavoastra nu a inceput sa ceara un telefon mobil, aceasta este doar o chestiune de timp. Poate prietenii lui au deja unul... Adultii din viata lor le folosesc constant. Ce copil ar putea rezista unui terminal roz-bombon care...

Desi deocamdata copilul dumneavoastra nu a inceput sa ceara un telefon mobil, aceasta este doar o chestiune de timp. Poate prietenii lui au deja unul... Adultii din viata lor le folosesc constant. Ce copil ar putea rezista unui terminal roz-bombon care poate afisa poze si la care se poate asculta muzica?

Multi parinti considera ca "echiparea" odraslelor cu terminale mobile este o chestiune de siguranta si comoditate. Totusi exista si mici probleme si astfel, daca doriti sa cumparati un telefon pentru un copil intre 8 si 12 ani, ar fi bine sa fiti siguri ca este cel potrivit si ca are un plan tarifar clar. Nu credem ca ati dori sa va treziti cu o factura uriasa din cauza ringtone-urilor si jocurilor descarcate.

Una dintre cele mai utile optiuni pentru astfel de parinti grijulii este clasica "parental control". Prin intermediul ei, parintii stau cu ochii pe copiii lor si nu trebuie sa se mai ingrijoreze pentru facturi surpriza. Un astfel de telefon dotat cu serviciul de control parental va permite autorizarea anumitor numere la care se poate suna, sau de la care se poate primi apel. Providerii de servicii de telefonie mobila s-au gandit la toate si cei de la AT&T, de exemplu permit parintilor sa blocheze accesul copiilor la continuturi destinate adultilor si la descarcarea jocurilor sau ringtone-urilor.

T-Mobile ofera serviciul kidConnect, care dezactiveaza anumite functii de apelare ale telefonului, cand suma limita setata lunar pentru plata abonamentului este depasita. Totusi chiar si dupa aceasta, copiii vor putea sa-si sune doar parintii su numerele de urgenta. Disney au planuri pentru telefoane mobile care sa seteze la ce ora din zi va putea copilul tau sa foloseasca un terminal mobil, permitand limitari la trimiterea de mesaje text sau serviciile dedicate imaginilor.

Nu veti vedea astfel de servicii si in Romania, unde copiii de 10 ani umbla cu cel mai nou model de Sony Ericsson Walkman la ei, asculta manele si descarca logouri cu Steaua sau Dinamo, fara a avea vreo restrictie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×