Noul Twitter a fost lansat! Tu l-ai vazut? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Twitter 1.006 ori
<b>Noul Twitter a fost lansat! Tu l-ai vazut? (Video)</b>Dupa ce a ajuns deja un nume mare in domeniul socializarii online, Twitter a crescut si evoluat, rezultatul fiind o versiune noua si imbunatatita a faimosul serviciu. Cum arata el? Aruncati o privire pe Twitter.com si veti afla. Si nu uitati sa urmari...

Dupa ce a ajuns deja un nume mare in domeniul socializarii online, Twitter a crescut si evoluat, rezultatul fiind o versiune noua si imbunatatita a faimosul serviciu. Cum arata el? Aruncati o privire pe Twitter.com si veti afla. Si nu uitati sa urmari update-urile lui Evan Williams, CEO al companiei Twitter, in legatura cu noua interfata.

Constrangerea celor 140 de caractere a dat nastere unor fraze scurte si cuprinzatoare, schimbate intre utilizatorii din toata lumea. Am asistat la o revolutie dusa cu ajutorul lui Twitter chiar langa noi in Republica Moldova, iar vedete precum Ashton Kutcher mananca Twitter pe paine, dedicandu-se atingerii unui numar impresionant de followeri, cum ar fi 1 milion.

Ce aduce nou upgrade-ul lui Twitter? Continuturi media incoporate si posibilitatea de a adauga clipuri video si fotografii in fluxul de informatii. Sediul din Francisco fremata de nerabdare cu doar cateva ore in urma si iata cum s-a nascut noul Twitter, intr-o repriza de live blogging marca Mashable. Printre partenerii serviciului se numara acum branduri de top ca Dailybooth, DeviantArt, Etsy, Flickr, Justin.TV, USTREAM, YouTube, TwitPic, YFrog sau Vimeo.

Tweet-urile vor fi acum mai detaliate, ele afisand si informatii cu privire la autorul lor si subiectul postarii. Spre exemplu veti putea vedea ce replici a primit o astfel de comunicare, o harta cu tweet-uri geotaguite si multe altele. O singura intrebare ramane: va fi noul Twitter disponibil upgradat din start, sau va fi nevoie de inscrierea la un asa-zis Twitter Pro, contra cost?

http://twitter.com/newtwitter

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×