Noul Twitter a fost lansat! Tu l-ai vazut? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Twitter 999 ori
<b>Noul Twitter a fost lansat! Tu l-ai vazut? (Video)</b>Dupa ce a ajuns deja un nume mare in domeniul socializarii online, Twitter a crescut si evoluat, rezultatul fiind o versiune noua si imbunatatita a faimosul serviciu. Cum arata el? Aruncati o privire pe Twitter.com si veti afla. Si nu uitati sa urmari...

Dupa ce a ajuns deja un nume mare in domeniul socializarii online, Twitter a crescut si evoluat, rezultatul fiind o versiune noua si imbunatatita a faimosul serviciu. Cum arata el? Aruncati o privire pe Twitter.com si veti afla. Si nu uitati sa urmari update-urile lui Evan Williams, CEO al companiei Twitter, in legatura cu noua interfata.

Constrangerea celor 140 de caractere a dat nastere unor fraze scurte si cuprinzatoare, schimbate intre utilizatorii din toata lumea. Am asistat la o revolutie dusa cu ajutorul lui Twitter chiar langa noi in Republica Moldova, iar vedete precum Ashton Kutcher mananca Twitter pe paine, dedicandu-se atingerii unui numar impresionant de followeri, cum ar fi 1 milion.

Ce aduce nou upgrade-ul lui Twitter? Continuturi media incoporate si posibilitatea de a adauga clipuri video si fotografii in fluxul de informatii. Sediul din Francisco fremata de nerabdare cu doar cateva ore in urma si iata cum s-a nascut noul Twitter, intr-o repriza de live blogging marca Mashable. Printre partenerii serviciului se numara acum branduri de top ca Dailybooth, DeviantArt, Etsy, Flickr, Justin.TV, USTREAM, YouTube, TwitPic, YFrog sau Vimeo.

Tweet-urile vor fi acum mai detaliate, ele afisand si informatii cu privire la autorul lor si subiectul postarii. Spre exemplu veti putea vedea ce replici a primit o astfel de comunicare, o harta cu tweet-uri geotaguite si multe altele. O singura intrebare ramane: va fi noul Twitter disponibil upgradat din start, sau va fi nevoie de inscrierea la un asa-zis Twitter Pro, contra cost?

http://twitter.com/newtwitter

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×