Modularitatea dusă la un nou nivel, prin telefonul care se asamblează singur, o creaţie MIT

1.560 ori
<b>Modularitatea dusă la un nou nivel, prin telefonul care se asamblează singur, o creaţie MIT</b>Minţile luminate de la MIT au creat un nou device modular, de această dată un telefon care se poate asambla singur. Un astfel de kit DIG standard nu mai implica aportul utilizatorului, deşi ce e drept necesită ceva echipamente speciale.

Minţile luminate de la MIT au creat un nou device modular, de această dată un telefon care se poate asambla singur. Un astfel de kit DIG standard nu mai implica aportul utilizatorului, deşi ce e drept necesită ceva echipamente speciale.

Terminalul are 6 componente principale, care amplasate într-o cuvă de mari dimensiuni se vor conecta, folosind instrucţiuni pre programate. Cuva aceea va scutura, răsuci si amesteca componentele şi îmi imaginez aici ceva de genul globului din sticlă care mişcă bilele cu numere de la loto. În funcţie de viteză şi programarea mişcărilor, modulele se vor conecta pe sistemul puzzle sau "cheie şi lacăt".

Piesele incompatibile vor fi respinse. Inspiraţia MIT a venit de la modul în care proteinele formează celule. În mod surprinzător, auto asamblarea ar putea fi mai ieftină decât construcţia standard a unui device. Dacă acest sistem va fi implementat la nivel comercial, astfel de "maşini de spălat" precum cea din clipul de mai jos vor deveni comune în fabrici precum cele Foxconn.

E drept că elementul uman e vital la quality control, deci pentru asta nu avem alternativă încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×