Samsung Galaxy C5 va fi lansat pe 26 mai; telefonul obține certificarea TENAA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.115 ori
<b>Samsung Galaxy C5 va fi lansat pe 26 mai; telefonul obține certificarea TENAA</b>Samsung va prezenta săptămâna viitoare noile smartphone-uri Galaxy C5 și Galaxy C7, modele cu dotări upper mid-range ce schimbă puțin și linia de design. Astăzi, modelul C5 primește și certificarea TENAA, document ce ne confirmă specificațiile și faptul

Săptămâna viitoare se anunță a fi una la fel de aglomerată din punct de vedere al lansărilor de smartphone-uri, pe data de 26 mai urmând a face cunoștiință cu modelele Galaxy C5 și Galaxy C7. Astăzi putem vedea și o serie de imagini pentru Galaxy C5, terminal proaspăt certificat de către TENAA.

Ni se confirmă din start design-ul unibody din metal, iar mulțumită documentelor de certificare aflăm că telefonul va măsura doar 6.7 mm în grosime. Pachetul hardware este compus aici dintr-un display Full HD AMOLED de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.5 GHz, și dintr-un chip de 4 GB memorie RAM.

Regăsim o cameră foto principală de 16 megapixeli la pachet, un senzor frontal de 8 megapixeli, și variante cu 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare. Samsung Galaxy C5 oferă suport pentru carduri microSD, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×