Nu este păcăleala! Clona lui HTC One vine pe 1 aprilie, costă 160 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.855 ori
<b>Nu este păcăleala! Clona lui HTC One vine pe 1 aprilie, costă 160 de dolari</b>Atunci când clonezi un HTC One, îi spui HDC One și îl lansezi pe 1 aprilie, totul sună ca o mare pacaleala de 1 aprilie. Ei bine, nu este cazul deoarece HDC One este un telefon real din China și va sosi la începutul lunii viitoare, la prețul de...

Atunci când clonezi un HTC One, îi spui HDC One și îl lansezi pe 1 aprilie, totul sună ca o mare pacaleala de 1 aprilie. Ei bine, nu este cazul deoarece HDC One este un telefon real din China și va sosi la începutul lunii viitoare, la prețul de 160 de dolari.

Handsetul este clonat cu destul de multă precizie, semănând foarte mult cu HTC One, deși mă îndoiesc că are aceeași calitate a materialelor și aceleași îmbinări solide. HDC One, cunoscut și sub nume de cod HDC HX9299A nu are aceleași dotări impresionante precum modelul din care este inspirat, dar totuși specificațiile sale nu sunt chiar rele.

Clona lui HTC One

Acest terminal vine cu un display 720p de 4.7 inch și dispune de un procesor quad core MT6589 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, camera frontală de 2 megapixeli și camera de 8 megapixeli în partea din spate, plus Android 4.2.1 drept OS. Handsetul este alimentat de o baterie de 1600 mAh și în mod surprinzător pentru un device din China, el nu este un model dual SIM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×