12 jocuri noi și atractive sosesc În Windows Store, anunțate la GDC 2013

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.078 ori
<b>12 jocuri noi și atractive sosesc În Windows Store, anunțate la GDC 2013</b>Dacă sunteți gameri pasionați, ca și noi, știți probabil că pe lângă E3, evenimentul din vara destinat producătorilor de jocuri și nu numai, mai există și GDC 2013. Game Developer Conference a avut loc în această săptămână și a marcat...

Dacă sunteți gameri pasionați, ca și noi, știți probabil că pe lângă E3, evenimentul din vara destinat producătorilor de jocuri și nu numai, mai există și GDC 2013. Game Developer Conference a avut loc în această săptămână și a marcat lansarea și teasing-ul câtorva jocuri foarte interesante, unele pentru Windows Store.

Unele fac parte din serii populare, iar altele erau așteptate de mult pe Windows Phone și Win RT. Spre exemplu, BeJeweled de la PopCap vine la prețul de 4.99 dolari, iar Samurai Vs Zombies de la Glu Mobile este disponibil gratuit. Acestui titlu și urmașului său le-am făcut review pe Sony Xperia S anul trecut, respectiv Sony Xperia Z în acest an.

Un alt titlu nou este Emily's True Love de la GameHouse și ShuffleParty de la Microsoft Game Studios, un joc 3D de tip shuffleboard. în zona de Coming Soon avem un RPG SF numit The Harvest și cursele din Doritos Crash Course. Puteți și pescui cu Field & Stream's Fishing și să faceți skateboarding cu Endless Skater. Sper că următoarele luni să ne aducă și titluri mai mari și mai serioase pe Windows Phone și Windows 8/RT.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×