Toshiba lansează un nou senzor de cameră: 13 MP, grosime de 4.7 mm

806 ori
<b>Toshiba lansează un nou senzor de cameră: 13 MP, grosime de 4.7 mm</b>Toshiba pregătește lansarea unui senzor de 13 megapixeli și 1/3 inch în diagonală, iar acesta va fi cel mai subțire de până acum. Modulul cu nume de cod TCM9930MD va avea o grosime de doar 4.7 mm. &nbsp; Aceasta componentă a fost creată cu...

Toshiba pregătește lansarea unui senzor de 13 megapixeli și 1/3 inch în diagonală, iar acesta va fi cel mai subțire de până acum. Modulul cu nume de cod TCM9930MD va avea o grosime de doar 4.7 mm.

Aceasta componentă a fost creată cu scopul integrării pe smartphone-uri și tablete. Mărimea pixelului în cazul acestui senzor este de 1.12 microni, iar de dragul comparației menționez că Nokia 808 PureView are mărimea pixelului de 1.4 microni, iar HTC One de 2 microni. Avantajul unui modul de cameră subțire este că el poate fi integrat pe un smartphone ultraslim cu ușurință și nu va contribui la creșterea sa în grosime.

Totuși, nu vă așteptați la o calitate deosebită a fotografiilor realizate cu această cameră, deoarece și senzorul lui Nokia N8, vechi de mai bine de 2 ani  e mai bun decat acesta. Pentru a produce noul modul, Toshiba folosește 4 lentile din plastic și un sistem de procesare a semnalului dedicat, pentru îmbunătățirea performanței lentilelor. Astfel se compensează distorsionările lentilelor și trebuie să aflați că acest senzor va ajunge la producători în mai și va costa 74 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×