Nu vom avea un succesor pentru OnePlus X, conform CEO-ului OnePlus

1.065 ori
<b>Nu vom avea un succesor pentru OnePlus X, conform CEO-ului OnePlus</b>CEO-ul OnePlus a dezvăluit de curând faptul că pentru moment nu există planuri pentru lansarea unui succesor pentru modelul OnePlus X - acesta fiind un soi de versiune compactă a flagship-ului de anul trecut. Aparent, compania vrea să se axeze pe

Odată cu sosirea lui OnePlus 3 ieri, am aflat şi care va fi strategia companiei chineze pe viitor. CEO-ul OnePlus, Pete Lau a declarat că de acum încolo firma pe care o conduce se va axa pe modele flagship şi nu vom mai vedea handseturi ca OnePlus X de exemplu.

Acel model a fost o excepţie, care nu se va mai repeta pe viitor, în portofoliul companiei. OnePlus X a fost un telefon foarte apreciat, atât de revieweri, cât şi de cumpărători, dar OnePlus vrea să se axeze doar pe teoria de "true flagship", pentru a cimenta imaginea companiei, în loc să lupte pe piaţa aglomerată de modele entry level sau midrange.

Planurile companiei sunt mai complexe de atât, astfel că dezvoltarea lui OnePlus şi a lui Oxygen OS, dar şi cea a lui Hydrogen OS vor fi îmbinate şi aparent vom avea şi un anunţ spre finalul anului. Vor continua şi investiţiile în produse de tip "lifestyle", adică noi plase/poşete OnePlus trendy, care vor promova brandul.

OnePlus pare a fi crescut şi cheltuielile pe marketing şi încearcă să facă profit pe seama noului său model de 399 dolari cu 6 GB RAM. Am aflat şi că Pete Lau e mulţumit de vânzările din Europa, India şi SUA, iar Europa rămâne piaţa cu cea mai mare creştere pentru OnePlus. Personal consider că e păcat că nu se continuă cu un OnePlus X 2, dar am învăţat să nu zicem niciodată "niciodată" în această industrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×