Nu vom avea un succesor pentru OnePlus X, conform CEO-ului OnePlus

1.040 ori
<b>Nu vom avea un succesor pentru OnePlus X, conform CEO-ului OnePlus</b>CEO-ul OnePlus a dezvăluit de curând faptul că pentru moment nu există planuri pentru lansarea unui succesor pentru modelul OnePlus X - acesta fiind un soi de versiune compactă a flagship-ului de anul trecut. Aparent, compania vrea să se axeze pe

Odată cu sosirea lui OnePlus 3 ieri, am aflat şi care va fi strategia companiei chineze pe viitor. CEO-ul OnePlus, Pete Lau a declarat că de acum încolo firma pe care o conduce se va axa pe modele flagship şi nu vom mai vedea handseturi ca OnePlus X de exemplu.

Acel model a fost o excepţie, care nu se va mai repeta pe viitor, în portofoliul companiei. OnePlus X a fost un telefon foarte apreciat, atât de revieweri, cât şi de cumpărători, dar OnePlus vrea să se axeze doar pe teoria de "true flagship", pentru a cimenta imaginea companiei, în loc să lupte pe piaţa aglomerată de modele entry level sau midrange.

Planurile companiei sunt mai complexe de atât, astfel că dezvoltarea lui OnePlus şi a lui Oxygen OS, dar şi cea a lui Hydrogen OS vor fi îmbinate şi aparent vom avea şi un anunţ spre finalul anului. Vor continua şi investiţiile în produse de tip "lifestyle", adică noi plase/poşete OnePlus trendy, care vor promova brandul.

OnePlus pare a fi crescut şi cheltuielile pe marketing şi încearcă să facă profit pe seama noului său model de 399 dolari cu 6 GB RAM. Am aflat şi că Pete Lau e mulţumit de vânzările din Europa, India şi SUA, iar Europa rămâne piaţa cu cea mai mare creştere pentru OnePlus. Personal consider că e păcat că nu se continuă cu un OnePlus X 2, dar am învăţat să nu zicem niciodată "niciodată" în această industrie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×