OnePlus 2 își dezvăluie o nouă dotare; acesta va sosi cu port USB Type C

1.272 ori
<b>OnePlus 2 își dezvăluie o nouă dotare; acesta va sosi cu port USB Type C</b>Acum c&acirc;teva zile, cei de la OnePlus ne dezvăluiau prin intermediul unui teaser faptul că noul smartphone pregătit, şi anume OnePlus 2 va sosi cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, chip care aparent a ajuns la versiunea 2.1. Ulterior,...

Acum câteva zile, cei de la OnePlus ne dezvăluiau prin intermediul unui teaser faptul că noul smartphone pregătit, şi anume OnePlus 2 va sosi cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, chip care aparent a ajuns la versiunea 2.1. Ulterior, chinezii ne-au precizat că 5 dintre principalele specificaţii ale lui OP2 vor fi dezvăluite pe rând în cursul acestei luni.

Iar astăzi avem ocazia să aflăm cu ce altă dotare soseşte OnePlus 2. Din câte puteţi remarca privind imaginea de mai sus, noul smartphone va aduce un port USB Type-C, standard de conectivitate ce ne promite viteze mai rapide de transfer a datelor, cât şi o încărcare mai rapidă a acumulatorului.

De asemenea, trebuie menţionat că noul port este unul de tip reversibil. În acest moment, pe piaţă mai există un smartphone cu USB Type-C, mai precis modelul Innos D6000 care adoptă la interior 2 baterii. Ţinând cont de faptul că OnePlus mai are de dezvăluit doar 3 dotări, mă aştept ca zilele viitoare să aflăm detalii despre display, cameră foto şi de ce nu, poate baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×