Corp metalic pentru OnePlus 2 - acesta e cel mai nou teaser de la CEO-ul OnePlus

1.213 ori
<b>Corp metalic pentru OnePlus 2 - acesta e cel mai nou teaser de la CEO-ul OnePlus</b>Se pare că OnePlus 2 are intenţia de a fi cel puţin la fel de interesant ca şi predecesorul său. Campania de teasere ce precede acest model e probabil cea mai amplă pe care am văzut-o &icirc;n ultima vreme. Azi aflăm detalii legate despre designul...

Se pare că OnePlus 2 are intenţia de a fi cel puţin la fel de interesant ca şi predecesorul său. Campania de teasere ce precede acest model e probabil cea mai amplă pe care am văzut-o în ultima vreme. Azi aflăm detalii legate despre designul acestui handset, care se pare că va adopta un corp metalic.

Avem deja câteva bucăţi din puzzle-ul numit OnePlus 2, prin dezvăluirea detaliilor despre scannerul de amprente, portul USB Type C şi procesorul Snapdragon 810. Cu câteva ore în urma CEO-ul OnePlus a postat pe contul său Weibo indicii cu privire la designul noului handset. El a cerut publicului să definească "metalizarea completă", dacă ar fi să traducem brut ce a scris el.

Acest lucru ar putea însemna că noul flagship chinez va adopta un corp complet metalic, în vreme ce OnePlus One venea cu un sasiu din policarbonat. Chiar dacă mesajul de pe Weibo nu a fost foarte clar, putem deduce că noul smartphone va avea chiar şi parţial o porţiune metalică a corpului său, cel mai probabil rama. Evident nu e exclusă şi o variantă din bambus a acestui model şi poate şi capace spate personalizabile.

Vom afla mai multe pe 27 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×