Nubia X6 e următorul flagship al companiei premium de sub umbrelă ZTE

Autor:  | Publicat în:  ZTE 862 ori
<b>Nubia X6 e următorul flagship al companiei premium de sub umbrelă ZTE</b>La fel cum Nokia avea Vertu drept brand premium, ZTE are Nubia, iar această filială e gata să lanseze un nou flagship. Ceea ce vedeți mai jos este un teaser pentru acest device, care va purta numele de Nubia X6. &nbsp; Noul venit va fi lansat până...

La fel cum Nokia avea Vertu drept brand premium, ZTE are Nubia, iar această filială e gata să lanseze un nou flagship. Ceea ce vedeți mai jos este un teaser pentru acest device, care va purta numele de Nubia X6.

Noul venit va fi lansat până la final de lună și va avea un design unibody, cu un singur slot SIM. Zvonurile afirmă că acest phablet va avea un display de 6 inch, cu rezoluție 2K, 2 GB RAM și procesor Snapdragon 801. Acest CPU e prezent și pe modele de top anunțate la MWC, precum Samsung Galaxy S5 și Xperia Z2.

Noul Nubia va integra și o cameră de 13 megapixeli, iar aruncând o privire pe teaser, trebuie să recunosc că handsetul arată bine. El este și foarte subțire și parer destul de solid cu acea carcasă din aluminiu unibody. Mi se pare interesant că acest model nu pare de 6 inch din poză, deci e probabil foarte lat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×