LG F70 hands on preview: un rival pentru Moto G cu 4G, alură de G2 Mini (Retro MWC 2014 - Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 907 ori
<b>LG F70 hands on preview: un rival pentru Moto G cu 4G, alură de G2 Mini (Retro MWC 2014 - Video)</b>Atunci când am văzut clipul hands on cu LG F70, unul dintre noile terminale LG anunțate la MWC, am crezut că acesta este de fapt LG G2 Mini. Ele au foarte multe în comun, mai ales că experiența de utilizare și funcțiile software sunt aproape...

Atunci când am văzut clipul hands on cu LG F70, unul dintre noile terminale LG anunțate la MWC, am crezut că acesta este de fapt LG G2 Mini. Ele au foarte multe în comun, mai ales că experiența de utilizare și funcțiile software sunt aproape identice. Hai să vedem ce ne rezervă acest model.

Terminalul este unul midrange, care oferă suport 4G LTE și vine cu o carcasă care măsoară 10 mm în grosime. Telefonul va fi lansat în primul trimestru al acestui an și rulează Android 4.4 KitKat cu interfața custom pe care o știm încă de la LG G2. Avem la dispoziție 4 GB memorie internă, 1 GB RAM, slot microSD, NFC, Bluetooth și WiFi.

LG F70

în spate se afla o cameră de 5 MP cu blitz LED, iar în zona frontală o cameră VGA. La interiorul lui LG F70 regăsim un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, dar și o baterie Li-Ion de 2440 mAh. Ecranul este un IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×