ZTE Nubia Z11 Max apare într-o imagine 3D, care îi scoate în evidenţă ecranul cu muchii incredibil de subţiri

800 ori
<b>ZTE Nubia Z11 Max apare într-o imagine 3D, care îi scoate în evidenţă ecranul cu muchii incredibil de subţiri</b>ZTE nu doreşte să rămână în umbra rivalilor din China şi pregăteşte noi modele din gama Nubia, precum Nubia Z11 Max, ce tocmai a primit o imagine 3D, pe care o vedeţi mai jos. Terminalul iese în evidenţă prin muchia foarte îngustă a ecranului şi un screen

ZTE nu doreşte să rămână în umbra rivalilor din China şi pregăteşte noi modele din gama Nubia, precum Nubia Z11 Max, ce tocmai a primit o imagine 3D, pe care o vedeţi mai jos. Terminalul iese în evidenţă prin muchia foarte îngustă a ecranului şi un screen to body ratio excelent.

Nubia Z11 Minia debutat relativ recent, iar Max va fi o variantă a sa mai mare, după cum indica şi numele. Reţineţi că acest model nu apare de nicăieri şi a fost confirmată deja existenţa sa de către oficialii ZTE, care au anunţat şi că aduce un screen to body ratio de 83.27%. Această cursă a ecranelor cu muchii înguste părea să se fi oprit de când am intrat în epoca panourilor 2.5D şi 3D pentru ecrane.

ZTE Nubia Z11 Max

De obicei smartphone-urile moderne sunt undeva la 75% până la 80% la acest aspect, deci ZTE atinge noi nivele aici. Telefonul a trecut deja prin certificarea TENAA, care a confirmat prezenţa unui ecran Full HD de 6 inch la bord, dar şi a 4 GB RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 652 şi 64 GB stocare. Primim şi o cameră de 16 megapixeli în spate, una frontală de 8 MP şi baterie de 4000 mAh.

Telefonul are o carcasă metalică şi arata binişor. E clar faptul că se vrea un model pus la bătaie cu Xiaomi Mi Max...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×