ZTE Nubia Z11 Max apare într-o imagine 3D, care îi scoate în evidenţă ecranul cu muchii incredibil de subţiri

Autor:  | Publicat în:  ZTE 710 ori
<b>ZTE Nubia Z11 Max apare într-o imagine 3D, care îi scoate în evidenţă ecranul cu muchii incredibil de subţiri</b>ZTE nu doreşte să rămână în umbra rivalilor din China şi pregăteşte noi modele din gama Nubia, precum Nubia Z11 Max, ce tocmai a primit o imagine 3D, pe care o vedeţi mai jos. Terminalul iese în evidenţă prin muchia foarte îngustă a ecranului şi un screen

ZTE nu doreşte să rămână în umbra rivalilor din China şi pregăteşte noi modele din gama Nubia, precum Nubia Z11 Max, ce tocmai a primit o imagine 3D, pe care o vedeţi mai jos. Terminalul iese în evidenţă prin muchia foarte îngustă a ecranului şi un screen to body ratio excelent.

Nubia Z11 Minia debutat relativ recent, iar Max va fi o variantă a sa mai mare, după cum indica şi numele. Reţineţi că acest model nu apare de nicăieri şi a fost confirmată deja existenţa sa de către oficialii ZTE, care au anunţat şi că aduce un screen to body ratio de 83.27%. Această cursă a ecranelor cu muchii înguste părea să se fi oprit de când am intrat în epoca panourilor 2.5D şi 3D pentru ecrane.

ZTE Nubia Z11 Max

De obicei smartphone-urile moderne sunt undeva la 75% până la 80% la acest aspect, deci ZTE atinge noi nivele aici. Telefonul a trecut deja prin certificarea TENAA, care a confirmat prezenţa unui ecran Full HD de 6 inch la bord, dar şi a 4 GB RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 652 şi 64 GB stocare. Primim şi o cameră de 16 megapixeli în spate, una frontală de 8 MP şi baterie de 4000 mAh.

Telefonul are o carcasă metalică şi arata binişor. E clar faptul că se vrea un model pus la bătaie cu Xiaomi Mi Max...

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×