O actualizare importantă pentru Windows Phone ar putea sosi În perioada sărbătorilor de iarnă, conform Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 868 ori
<b>O actualizare importantă pentru Windows Phone ar putea sosi În perioada sărbătorilor de iarnă, conform Microsoft</b>Deși până acum credeam că marele update Windows Phone Blue va sosi în vară sau toamnă, ei bine iată că o postare de job de la Microsoft indică de fapt o altă dată de lansare. E vorba de iarna acestui an, dar nu vă faceți griji, deoarece vor...

Deși până acum credeam că marele update Windows Phone Blue va sosi în vară sau toamnă, ei bine iată că o postare de job de la Microsoft indică de fapt o altă dată de lansare. E vorba de iarna acestui an, dar nu vă faceți griji, deoarece vor mai exista două actualizări minore între timp.

Speculațiile afirmă că Microsoft va lansa GDR2 și GDR3, drept pachete software pentru actualizarea terminalelor Windows Phone. și Windows 8/Windows RT vor avea parte de update-ul Blue la iarnă. Dacă mă întrebați pe mine, e posibil ca Blue să ducă versiunea platformei mobile la Windows Phone 8.5, iar asta ar putea însemna un nou val de lansări de telefoane mobile și poate chiar phableturi. Astfel, în cel mai rău caz următorul flagship Nokia cu camera Pureview va sosi la iarnă, iar în cel mai bun caz va debuta undeva prin vara într-un eveniment special.

Nu știm dacă va mai exista evenimentul Nokia World în acest an, conferința având de obicei loc în toamna, prin septembrie dacă nu mă înșel. Eram siguri că vom vedea măcar un teaser pentru următorul handset Nokia EOS  sau Catwalk la MWC 2013, dar nu s-a concretizat. Astfel, putem doar să așteptăm actualizarea și să ne întrebăm ce vor aduce atât noul software, cât și noile terminale.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×