Shellrazer review: un joc amuzant, cu grafică de desen animat și o țestoasă nervoasă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.557 ori
<b>Shellrazer review: un joc amuzant, cu grafică de desen animat și o țestoasă nervoasă (Video)</b>Dacă tot a sosit primăvara calendaristică, avem parte și de lansări de noi jocuri, printre care îl regăsim și pe Shellrazer, un joc cu o țestoasă foarte amuzantă, deasupra căreia putem plasa câțiva războinici. Jocul a fost testat de noi pe...

Dacă tot a sosit primăvara calendaristică, avem parte și de lansări de noi jocuri, printre care îl regăsim și pe Shellrazer, un joc cu o țestoasă foarte amuzantă, deasupra căreia putem plasa câțiva războinici. Jocul a fost testat de noi pe telefonul Oppo Finder, cu Android 4.0.3.

Avem de-a face cu un shooter side scrolling aici, care oferă primele 10 nivele gratuit, iar restul de peste 60 contra cost (3 dolari). Aveți la dispoziție 15 personaje diferite, fiecare cu câte 8 upgrade-uri și peste 50 de tipuri de inamici. Shellrazer pune la bătaie și 30 de obiecte diferite de adunat și peste 25 de mâncăruri pentru țestoasă, care o fac să o ia razna și să tragă în inamici.

Shellrazer

Ideea este ca prin swipe pe ecran să faceți diferite tunuri, mitraliere, vrăjitori cu fulgere să tragă în inamici. Există și un personaj care vindeca luptătorii care trag cu mitraliera sau tunul, tot prin swipe. Țestoasa vă va servi drept vehicul și o puteți face să se miște rapid pur și simplu apăsând pe ea. Vă veți lupta cu goblini, sub formă de arcași, baloane, pterodactili, turnuri de apărare și veți avea și de salvat câteva personaje și de adunat bani de aur, cu care faceți upgrade-uri și cumpărați noi obiecte și powerup-uri.

Muzica acestui joc e atractivă și gameplay-ul e amuzant, deci îi acordăm nota 10 din 10. Il puteti descarca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×