LG anunță peste 10 milioane de telefoane LTE vândute

Autor:  | Publicat în:  LG 887 ori
<b>LG anunță peste 10 milioane de telefoane LTE vândute</b>Cei care urmăresc evoluția companiei LG trebuie să observe un lucru interesant: producătorul sud-coreean se implica mereu în promovarea celor mai noi tehnologii. LG a încercat să aducă tehnologia LTE, dar și NFC pe cât mai multe telefoane,...

Cei care urmăresc evoluția companiei LG trebuie să observe un lucru interesant: producătorul sud-coreean se implica mereu în promovarea celor mai noi tehnologii. LG a încercat să aducă tehnologia LTE, dar și NFC pe cât mai multe telefoane, încă din fazele incipiente ale acestor tehnologii.

Tot LG a împins de la spate tehnologia ecranelor True HD și tot ei au avut pe rând primul telefon dual core din lume și apoi primul quad core, dar LG Optimus 4X HD nu a sosit și primul în magazine, ci doar a fost primul handset 4 core anunțat. Ei bine, acum faptul că firma a mizat pe LTE își arata roadele, astfel că LG ar fi vândut peste 10 milioane de telefoane cu suport LTE deja. LG Optimus G a fost un factor cheie al atingerii acestei sume, iar compania a anunțat că va continua să își extindă portofoliul de terminale cu conectivitate de generație nouă.

Predicțiile pentru viitor indică faptul că LG își va dubla rata de penetrare a smartphone-urilor LTE în 2013. Modele precum LG Optimus F7 și F5, prezentate la MWC 2013 aduc conectivitatea de acest gen și maselor, la un preț redus. în România tehnologia este încă la început, dar sunt sigur că peste 2-3 ani ideea unui telefon 4G LTE cu preț accesibil se va împământeni și la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×