O echipă de 800 ingineri lucrează în acest moment pentru perfecționarea camerei foto de pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.100 ori
<b>O echipă de 800 ingineri lucrează în acest moment pentru perfecționarea camerei foto de pe iPhone</b>Apple, la fel ca și alți jucători din zona mobile, apelează la diverse companii pentru dezvoltarea de componente ce ajung pe viitoarele terminale aduse pe piață. Totuși, gigantul din Cupertino investește timp prețios și &icirc;n perfecționarea...

Apple, la fel ca și alți jucători din zona mobile, apelează la diverse companii pentru dezvoltarea de componente ce ajung pe viitoarele terminale aduse pe piață. Totuși, gigantul din Cupertino investește timp prețios și în perfecționarea senzorilor foto ce sunt integrați pe smartphone-urile iPhone.

Detaliul în cauză a fost dezvăluit chiar de către CEO-ul companiei, Tim Cook, în cadrul emisiunii 60 Minutes difuzată ieri seară. Aparent, la ora actuală, Apple are o echipă de 800 ingineri ce lucrează pentru perfecționarea camerei foto de pe iPhone. Aflăm că un astfel de senzor este alcătuit din 200 piese individuale.

Inside The Secretive World Of Apple - CBSN Live Video - CBS News

Pentru ca senzorii foto produși să ofere cea mai bună calitate posibilă, Apple acordă o mare importanță și procesului de testare în diferite situații și condiții de luminozitate. După cum bine știm, noile iPhone-uri dezvăluite în toamnă, vin acum cu o cameră foto actualizată de la 8 la 12 megapixeli. De asemenea, și senzorul frontal a primit un upgrade la 5 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×