Apple are în dezvoltare formaturi audio de înaltă rezoluţie

620 ori
<b>Apple are în dezvoltare formaturi audio de înaltă rezoluţie</b>Pentru că nu mai ajunge banalul MP3, sunt la modă printre pasionaţii de muzică fişierele de &icirc;naltă rezoluţie, care &icirc;ţi permit să savurezi o melodie auzind toate instrumentele sale foarte clar şi toate nuanţele vocii. Acest lucru a...

Pentru că nu mai ajunge banalul MP3, sunt la modă printre pasionaţii de muzică fişierele de înaltă rezoluţie, care îţi permit să savurezi o melodie auzind toate instrumentele sale foarte clar şi toate nuanţele vocii. Acest lucru a fost sesizat şi de Apple, care lucrează la formaturi audio de înaltă rezoluţie.

Dacă folosiţi produse Apple precum iTunes, ştiţi probabil că firma din Cupertino nu oferă suport FLAC spre exemplu. Astfel, pasionaţii de muzică recurg la convertiri de fişiere, care deseori sacrifica din calitate. Zvonurile despre iniţiativa Apple provin de la blogul japonez Mac Otakara, care ar fi vorbit cu surse de la Portable Audio Festival din Tokyo.

Acestea afirmă că Apple lucrează la o modalitate de a face streaming Hi-Res Audio până la 96 kHz şi 24 bit în 2016. E ştiut faptul că Apple preferă propriile tehnologii în locul celor mainstream şi nu putem decât să ne gândim la o lansare de format Hi Res odată cu o variantă nouă a lui Apple Music sau chiar cu un nou iPod.

Poate astfel se va da startul şi unei noi generaţii de căşti EarPods...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×