Procesorul LG Nuclun 2 se va afla pe urmaşul lui LG V10, dar nu şi pe LG G5, conform zvonurilor

Autor:  | Publicat în:  LG 722 ori
<b>Procesorul LG Nuclun 2 se va afla pe urmaşul lui LG V10, dar nu şi pe LG G5, conform zvonurilor</b>LG &icirc;şi continuă dezvoltarea de procesoare Nuclun, iar Nuclun 2 va fi destul de puternic &icirc;nc&acirc;t să se afle la interiorul urmaşului lui LG V10. Totuşi, el nu va avea privilegiul de a fi "creierul" flagshipului LG G5, conform...

LG îşi continuă dezvoltarea de procesoare Nuclun, iar Nuclun 2 va fi destul de puternic încât să se afle la interiorul urmaşului lui LG V10. Totuşi, el nu va avea privilegiul de a fi "creierul" flagshipului LG G5, conform zvonurilor.

Iniţial Nuclun 2 trebuia să debuteze în acest an, dar el a fost amânat până în 2016, pentru a putea integra şi un modem LTE-A. Azi aflăm că chipsetul va sosi în prima jumătate a anului viitor, deci nu va fi folosit pe LG G5. Sursa informaţiilor e cunoscută ca "i Ice Universe" şi afirma că Nuclun 2 va fi mai puternic decât Kirin 950 de la Huawei, dar totuşi nu destul de puternic pentru un flagship.

Acest chipset e bazat pe core-uri Cortex A53 şi Cortex A72, urmând a fi produs de către TSMC pe baza procesului de 16 nm. Primele teste au arătat că prototipul de Nuclun 2 realizat de Intel pe baza procesului de 14 nm performeaza ceva mai bine decât versiunea TSMC, dar Intel a decis să nu se mai implice în proiect până la urmă.

Putem doar să sperăm că Nuclun 2 nu va fi un eşec, ca primul CPU LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×