HTC Desire 816 hands on preview: cel mai interesant telefon midrange din Barcelona (Retro MWC 2014 - Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.654 ori
<b>HTC Desire 816 hands on preview: cel mai interesant telefon midrange din Barcelona (Retro MWC 2014 - Video)</b>HTC nu a adus vârful său de gamă la MWC 2014, dar a lansat două telefoane midrange cu specificații destul de bune, printre care și modelul HTC Desire 816, pe care îl puteți vedea în acțiune mai jos. "în acțiune" e totuși mult spus, deoarece...

HTC nu a adus vârful său de gamă la MWC 2014, dar a lansat două telefoane midrange cu specificații destul de bune, printre care și modelul HTC Desire 816, pe care îl puteți vedea în acțiune mai jos. "în acțiune" e totuși mult spus, deoarece device-ul nu era pornit, dar măcar îi putem admira designul.

Motivul pentru care acest smartphone nu a fost pornit e faptul că el rulează Android KitKat cu HTC Sense 6.0, care va fi și interfața pe noul HTC One, deci e ținută secret. Telefonul va ajunge în magazine în luna aprilie și a fost subiect de scăpări pe web ceva vreme sub numele de HTC Desire 8. Desire 816 vine cu un display de 5.5 inch și are o rezoluție 720p, iar la interior regăsim un procesor quad core Snapdragon 400 de 1.6 GHz, 1.5 GB RAM și 8 GB stocare.

HTC Desire 816

Acest model va avea un slot nano SIM și este dotat cu faimoasele difuzoare stereo BoomSound în zona frontală. în spate se afla o cameră de 13 MP, iar handsetul măsoară 7.99 mm în grosime, nefiind deci foarte greu pentru diagonală să. în China se vehiculează în preț de 300 de dolari pentru acest model, ceea ce nu sună deloc rău.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×