O nouă carte despre Apple după Steve Jobs se referă la Tim Cook drept "o mașină"

774 ori
<b>O nouă carte despre Apple după Steve Jobs se referă la Tim Cook drept "o mașină"</b>Iată că s-a încheiat perioada în care s-au scris cărți despre Apple cu Steve Jobs la conducere și au început să apară primele cărți despre firmă din Cupertino, în varianta condusă de Tim Cook. Cei de la Wall Street Journal au publicat...

Iată că s-a încheiat perioada în care s-au scris cărți despre Apple cu Steve Jobs la conducere și au început să apară primele cărți despre firmă din Cupertino, în varianta condusă de Tim Cook. Cei de la Wall Street Journal au publicat pasaje dintr-o nouă carte de acest gen, care dezvăluie lucruri interesante despre Tim Cook, noul CEO.

Numele cărții este "Imperiul bântuit, Apple după Steve Jobs", iar ea descrie lupta lui Cook pentru a scăpa de presiunea pusă pe el de moștenirea lui Jobs. Printre altele se menționează și inițiativa unui angajat, care avea numărul de înmatriculare "WWSJD" (what would Steve Jobs do?). în vreme ce Steve Jobs era un visător, Tim Cook este un om al acțiunii, descris drept "o mașină" de către angajați.

Actualul CEO e un om al cifrelor, al performanțelor și al regulilor respectate. El putea semăna teroare în rândul angajaților, dar îi putea motiva cu un singur cuvânt de laudă, conform cărții. Același Cook e o persoană generoasă, ocupându-se de acțiuni caritabile și are o rezistență deosebită la efort, părând de neobosit.

Cartea va fi publicată pe 18 martie și abia așteptam să o vedem în iBooks.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×