Kanye West atacă Apple, îl acuză pe Tim Cook că încearcă să fie Steve Jobs

1.244 ori
<b>Kanye West atacă Apple, îl acuză pe Tim Cook că încearcă să fie Steve Jobs</b>Kanye West este un raper american ce în ultima perioadă și-a cam pierdut relevanța, iar probabil cu scopul de a trezi interes în jurul său, acesta vine astăzi cu un atac asupra companiei Apple. El susține că Tim Cook, actualul CEO al companiei din Cuperti

Ştim, ştim... rapperul Kanye West şi-a pierdut relevanța de ceva vreme, cam de când a început să aibă monologuri nebuneşti pe Twitter sau la talk showuri, dar în acest weekend s-a intersectat cu Apple printr-o serie de declaraţii. Aparent West e nemulţumit de faptul că Apple tot tărăgănează achiziţia serviciului muzical al lui Jay-Z, Tidal.

Apple

Surse de pe Wall Street au vehiculat suma de 500 de milioane de dolari pentru această tranzacţie, adică un profit uriaş pentru Jay Z, care a cumpărat Tidal în martie 2015 contra sumei de 56 de milioane de dolari. Totuşi negocierile continuă şi e incert în acest moment dacă Apple va cumpăra sau nu serviciul. Kanye a făcut aluzii pe Twitter cu privire la o dispută între Apple şi Tidal şi apoi a acuzat Apple că "distruge industria muzicală".

Rapperul a continuat, afirmând şi că "Apple", în acest caz Tim Cook încearcă să se poarte ca şi cum ar fi "Steve", adică Steve Jobs. Sincer să fiu cred că nu există jignire mai mare pentru Tim Cook decât să fie acuzat că îl copiază pe Steve Jobs, mai ales că are o abordare diferită, mai cerebrală şi mai matură. Dar din nou, cine îl ia în seamă pe Kanye?

Cât despre Tidal, el are marele avantaj al exclusivităţilor, pentru că prin acest serviciu au debutat şi albumele lui Beyonce, Jay Z şi Rihanna spre exemplu, ele nefiind disponibile din alte surse, cel puţin iniţial. Va cheltui Apple jumătate de miliard de dolari pentru astfel de premiere?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×