O nouă reclamă la HTC One atacă rivalii cu... "noroi", dar foarte subtil (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.769 ori
<b>O nouă reclamă la HTC One atacă rivalii cu... "noroi", dar foarte subtil (Video)</b>Cu aproximativ o lună în urma CEO-ul HTC afirma sus și tare că firma care o conduce se va îndepărta ușor de "Quietly Brilliant", motto-ul care a definit HTC în ultimii ani și va trece la o abordare ușor mai agresivă. Nu vă imaginați totuși...

Cu aproximativ o lună în urma CEO-ul HTC afirma sus și tare că firma care o conduce se va îndepărta ușor de "Quietly Brilliant", motto-ul care a definit HTC în ultimii ani și va trece la o abordare ușor mai agresivă. Nu vă imaginați totuși campanii dure anti Apple, ci mai degrabă reclame subtile precum cea de mai jos.

Subiectul reclamei este HTC One și mai ales BlinkFeed, care ar concentra sursele de informație și cele mai noi update-uri ale aplicațiilor voastre într-un singur flux informațional. Rezultatul? Nu mai e nevoie ca utilizatorul să viziteze 10 aplicații pentru a-și lua informațiile de acolo sau pentru a afla lucruri noi. De remarcat și faptul că în reclamă apare și un telefon rival misterios, pe care utilizatorul "sapă" pentru a căuta informații, acoperindu-se de noroi/pământ.

E drept că gluma nu e chiar reușită, dar măcar reclama e subtilă și nu trece la atac precum reclamele mai vechi Samsung, cu oile lor Apple. Următorul pas mare pentru că HTC să își găsească direcția potrivită ar fi furnizarea unor actualizări rapide ale telefoanelor lor la cele mai noi versiuni Android. Va fi posibil?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×