Camere impresionante pe un telefon anonim! i-mobile IQ X și IQ XA vin cu camere de 18 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  i-mobile 1.725 ori
<b>Camere impresionante pe un telefon anonim! i-mobile IQ X și IQ XA vin cu camere de 18 megapixeli</b>Brandul i-mobile provine din Tailanda și a fost asociat cu o clonă de Sony Ericsson W800 care impresiona prin camera sa cu 6 ani în urmă. și asta mai ales pentru că avea un bliț Xenon. în fine, iată că i-mobile revine după câțiva ani buni cu...

Brandul i-mobile provine din Tailanda și a fost asociat cu o clonă de Sony Ericsson W800 care impresiona prin camera sa cu 6 ani în urmă. și asta mai ales pentru că avea un bliț Xenon. în fine, iată că i-mobile revine după câțiva ani buni cu 2 terminale cu camere impresionante de 18 megapixeli.

E vorba despre telefoanele IQ X și IQ XA, telefoane cu Android 4.2 la bord și ecrane de 4.7 inch cu rezoluție 720p. Diferențele dintre aceste modele sunt mici, iar ambele folosesc procesoare quad core Cortex A7 MT6589 de 1.2 GHz. Cu ce ies în evidență handseturile? Ei bine, ele au în partea frontală o cameră de 8 megapixeli și una de 18 megapixeli în spate.

Astfel, în vreme ce companii ca HTC încearcă să distrugă mitul megapixelior, i-mobile îl îmbrățișează. Ambele camere de pe telefoanele IQ X și XA au parte de senzori BSI și autofocus. Mai aflați că aceste modele vin cu 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD, plus două sloturi SIM. IQ X suporta conectivitate HSPA+ cu viteza de 42 Mbps (benzi de 850/2100 MHz), în vreme ce IQ XA operează în benzi diferite. Prețul acestor modele va fi în jur de 300 de dolari, deci tentant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×