Windows Phone Store conține doar 145.000 de alicații și jocuri, Îi lipsesc hiturile

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.157 ori
<b>Windows Phone Store conține doar 145.000 de alicații și jocuri, Îi lipsesc hiturile</b>Atunci când colegul Alex are de testat un model Windows Phone apare mereu o mare problemă: lipsa aplicațiilor și jocurilor interesante. E drept că unele titluri că Angry Birds sau Temple Run ajung și pe Windows Phone, dar lipsesc acele hituri pe...

Atunci când colegul Alex are de testat un model Windows Phone apare mereu o mare problemă: lipsa aplicațiilor și jocurilor interesante. E drept că unele titluri că Angry Birds sau Temple Run ajung și pe Windows Phone, dar lipsesc acele hituri pe care să le găsim doar pe WP. Ei bine, acum avem și cifre pe care să le asociem cu magazinul de aplicații.

Microsoft a anunțat oficial ieri că Windows Phone Store a ajuns la 145.000 de aplicații și jocuri și asta la aproape 3 ani de la debutul său. Suma este cu mult mai mică decât oferta Google și Apple și periculos de aproape de cele 100.000 de aplicații de pe Blackberry 10 OS. Ce e mai grav e că magazinul Microsoft stagnează și nu crește exponențial precum rivalii săi.

Astfel, în luna iunie a anului trecut WP Store își dublase numărul de aplicații în doar 6 luni, ajungând la 100.000. Ei bine, în ultimele 11 luni a strâns doar alte 45.000 de aplicații, încetinind considerabil ritmul de creștere. Ca să nu mai spunem că prețurile sunt mai mari pentru multe jocuri de pe această platformă în comparație cu cele de pe Android, de exemplu... Voi ce hit ați jucat ultima oară pe un Windows Phone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×