O noua tableta Sharp: Aquos Pad SH-08E, dotata cu procesor Snapdragon 600

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.039 ori
<b>O noua tableta Sharp: Aquos Pad SH-08E, dotata cu procesor Snapdragon 600</b>Inovația vine întotdeauna din Japonia, fie că e vorba de tablete sau telefoane de nouă generație. Sharp nu face excepție de la regulă, astfel ca ei au prezentat în această săptămână o nouă tableta, modelul Aquos Pad SH-08E, pe care îl...

Inovația vine întotdeauna din Japonia, fie că e vorba de tablete sau telefoane de nouă generație. Sharp nu face excepție de la regulă, astfel ca ei au prezentat în această săptămână o nouă tableta, modelul Aquos Pad SH-08E, pe care îl vedeți mai jos.

Terminalul are specificații de invidiat și mai ales ecranul iese în evidență prin tehnologia proprietară Sharp IGZO, care oferă atât un consum mai scăzut de baterie, cât și o luminozitate mai bună și experiența de vizionare a filmelor excelentă. Tableta rulează Android 4.2, folosește un procesor Snapdragon 600 quad core de 1.7 GHz și dispune de o baterie de 4200 mAh.

Alte dotări includ o cameră de 8.1 megapixeli în spate, o cameră frontală de 2.1 MP, WiFi, NFC și tuner TV. Pe deasupra, acest model suporta conectivitate LTE cu viteza de download de 100 Mbps și aflăm că terminalul va sosi pe piața din Japonia până la finalul lunii iulie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×