Google I/O 2013 are loc astăzi la ora 19:00; Iată unde Îl puteți urmări În live!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.789 ori
<b>Google I/O 2013 are loc astăzi la ora 19:00; Iată unde Îl puteți urmări În live!</b>A venit și ziua cea mare, 15 mai, dată la care are loc Google I/O 2013 și momentul când vom vedea noul Android prezentat oficial. E cel mai probabil vorba despre Android 4.3, care va debuta astăzi în cadrul unei conferințe ce are loc la ora 19:00...

A venit și ziua cea mare, 15 mai, dată la care are loc Google I/O 2013 și momentul când vom vedea noul Android prezentat oficial. E cel mai probabil vorba despre Android 4.3, care va debuta astăzi în cadrul unei conferințe ce are loc la ora 19:00 (ora locală a României).

Rețineți și că această conferință va dura 3 ore, deci vom vedea multe lucruri interesante, iar keynote-ul va putea fi urmărit live aici. La ce ne așteptăm de la evenimentul de azi? Ei bine, la Android 4.3 Jelly Bean, la un serviciu de gaming de la Google, la Babel, un nou serviciu de chat/mesagerie și noi demo-uri inedite ale lui Glass.

Evident că așteptăm și un nou telefon Nexus, sau eventual Motorola X Phone (puține șanse totuți), plus noul Nexus 7, cu specificații mult îmbunătățite față de predecesor. Google ar urma să prezinte și noi versiuni ale aplicațiilor sale de bază: Gmail, Google Maps, Earth, Calendar, YouTube și toată suită. în cel mai rău caz vedem doar Android 4.3 și LG Nexus 4 în versiune LTE. în cel mai bun... de la Nexus Q 2 până la Nexus 7 2 și poate chiar un Glass disponibil comercial. Vă aștepăm pe forum cu un topic destinat evenimentului!

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×