ZTE Axon 2 este certificat de agenția chineză TENAA; procesorul Snapdragon 820 se află la bord

Autor:  | Publicat în:  ZTE 666 ori
<b>ZTE Axon 2 este certificat de agenția chineză TENAA; procesorul Snapdragon 820 se află la bord</b>Lansările de terminale high-end nu s-au oprit încă, următorul dispozitiv de acest tip urmând a fi nimeni altul decât ZTE Axon 2. Telefonul primește astăzi certificarea TENAA, lucru ce ne sugerează că lansarea sa oficială este foarte aproape

Seria de terminale Axon a celor de la ZTE este pe cale să primească un refresh odată cu debutul smartphone-ului Axon 2 – model proaspăt certificat de agenția chineză TENAA. Spre deosebire de predecesorul său, noul flagship renunță la camera foto duală în favoarea unui senzor principal de 20 megapixeli.

Și design-ul suferă câteva schimbări aici, fiind aduse unele elemente ce ne amintesc de terminalele Vibe a celor de la Lenovo. Trecem la certificarea TENAA, de unde aflăm faptul că ZTE Axon 2 vine cu display Quad HD OLED de 5.5 inch (2560 x 1440 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu un chip grafic Adreno 530.

Întâlnim 4 GB memorie RAM la interior, o baterie generoasă de 3140 mAh, un scanner de amprente situat pe partea din spate și desigur suport pentru conectivitate 4G LTE. ZTE Axon 2 rămâne un terminal masiv, model cu grosime de 9.8 mm și greutate de 170 grame. Nu ne rămâne astfel decât să așteptăm anunțul oficial al celor de la ZTE care nu ar trebui să întârzie.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×