O nouă versiune a lui Oppo A77 bifează certificarea TENAA; mici update-uri estetice și la nivel hardware

652 ori
<b>O nouă versiune a lui Oppo A77 bifează certificarea TENAA; mici update-uri estetice și la nivel hardware</b>Cu toate că la mijlocul lunii iunie cei de la Oppo anunțau lansarea smartphone-ului A77, iată că descoperim astăzi existența unei versiunei actualizate la nivel hardware și estetic. Noul model tocmai ce a fost certificat de către agenția chineză TENAA

În luna mai a acestui an cei de la Oppo anunțau lansarea smartphone-ului A77, terminal care se pregătește deja pentru un mic upgrade dacă ne luăm după listarea recentă TENAA. Aceștia din urmă au certificat o nouă variantă a telefonului care păstrează fix același nume, dar care aduce câteva noutăți la nivel estetic și pe partea hardware după cum veți afla în rândurile următoare.

Oppo A77

Ei bine, pe partea de design se remarcă acum faptul că și bliț-ul LED a fost integrat în aceeași fereastră a camerei foto de pe spate și că primim antene în stilul celor de pe modelul Oppo R11. Telefonul rulează acum Android 7.1.1 Nougat (vs. Marshmallow pe varianta anterioară) și aduce de această dată un procesor mai puternic, unul tactat la o frecvență de 2.0 GHz ce s-ar putea dovedi a fi un chipset Helio P10 sau Snapdragon 625.

O altă schimbare este cea a bateriei care scade în capacitate de la 3200 la 3115 mAh. Scade cu această ocazie și greutatea la 148 grame, dar grosimea crește cu 0.2 mm ajungând la un nivel de 7.4 mm. Vom primi fix același senzor foto de 13 megapixeli pe spate exact ca în cazul variantei standard, dar și ecranul FHD de 5.5 inch, respectiv camera selfie de 16 megapixeli.

Această nouă versiune ar fi destinată pieței chineze. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×