O presupusă captură de ecran Windows 8.1 dezvăluie noi butoane și amplasarea acestora pe ecran

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.204 ori
<b>O presupusă captură de ecran Windows 8.1 dezvăluie noi butoane și amplasarea acestora pe ecran</b>Deși cei de la Microsoft testează update-ul Windows 8.1 în interior, se pare că o captură de ecran a reușit să apară pe internet. Aceasta a fost postată pe contul de twitter @evleaks și dezvăluie modul în care vor fi plasate butoanele back,...

Deși cei de laMicrosoft testează update-ul Windows 8.1 în interior, se pare că o captură de ecran a reușit să apară pe internet. Aceasta a fost postată pe contul de twitter @evleaks și dezvăluie modul în care vor fi plasate butoanele back, home și search pe display.

Microsoft a decis introducerea acestor butoane speciale, pentru device-urile ce nu beneficiază de butoane fizice. După cum se poate observa în imaginea de mai sus, butoanele sunt poziționate astfel: butonul back în stânga, butonul home în centru, iar cel de căutare, în partea dreaptă.

O presupusă captură de ecran Windows 8.1 dezvăluie noi butoane și amplasarea acestora pe ecran

Introducerea butoanelor pe ecran ar putea fi atât o modalitate prin care s-ar reduce costurile de producție, cât și de a convinge producătorii să producă telefoane Windows Phone. Chiar dacă această captură de ecran dezvăluie doar puține detalii ale următorului update Windows, se așteaptă ca acesta să includă un centru de notificări, un asistent virtual denumit “Cortana”, îmbunătățiri ale serviciului Skype și o serie de modificări la interfață. Update-ul Windows 8.1 ar putea fi lansat în cadrul conferințeiBUILD 2014.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×