O versiune de HTC One M9 cu Windows se află În faza de dezvoltare, conform lui @upleaks

794 ori
<b>O versiune de HTC One M9 cu Windows se află În faza de dezvoltare, conform lui @upleaks</b>Urmașul neoficial al lui @evleaks, @upleaks pare destul de sigur că în 2015 vom primi pe lângă un HTC One M9 arătos și o versiune a sa cu Windows la bord. Hima cu Windows 10 va sosi un pic mai târziu decât M9, se pare. &nbsp; Handsetul va fi...

Urmașul neoficial al lui @evleaks, @upleaks pare destul de sigur că în 2015 vom primi pe lângă un HTC One M9 arătos și o versiune a sa cu Windows la bord. Hima cu Windows 10 va sosi un pic mai târziu decât M9, se pare.

Handsetul va fi lansat după modelul lui HTC One M8 for Windows de anul trecut, doar că de această dată ar putea debuta cu Windows 10 for mobile. între timp, pe HTC One M9 îl așteptăm pe 1 martie la MWC 2015, dar @upleaks afirma că varianta cu Windows nu va fi gata până atunci. Având în vedere că în cazul lui M8, versiunea cu software Microsoft a sosit abia în august 2014, teoria pare solidă.

Nu ar trebui să ne bucurăm prea devreme totuși, deoarece e posibil să se întâmple ca în 2014 și modelul HTC cu Windows să rămână doar în SUA, fiind vândut în exclusivitate de Verizon și apoi de T-Mobile. HTC nu a mai făcut vreun anunț cu privire la parteneriatul sau cu Microsoft, deci rămâne de văzut dacă va mai dezvolta un handset cu Windows Phone/Windows la bord. Suntem destul de siguri ca daca M9 cu Windows va exista, el va pastra specificatiile variantei cu Android intacte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×