Microsoft lansează aplicația #TileArt, care crește gradul de personalizare a tile-urilor din meniul Start

853 ori
<b>Microsoft lansează aplicația #TileArt, care crește gradul de personalizare a tile-urilor din meniul Start</b>Microsoft a anunțat în această săptămână lansarea unei noi aplicații pentru Windows Phone, sub numele de #TileArt. Ea oferă o modalitate facilă de a personaliza tile-urile din meniul Start, dar și de a crea un lockscreen personalizat. &nbsp;...

Microsoft a anunțat în această săptămână lansarea unei noi aplicații pentru Windows Phone, sub numele de #TileArt. Ea oferă o modalitate facilă de a personaliza tile-urile din meniul Start, dar și de a crea un lockscreen personalizat.

Creată de către Ricc Webb, membru al echipei Microsoft, aplicația permite să vă creați un layout de tile-uri propriu, să uploadati imagini transparente PNG și să accesați o galerie gratuită #TileArt. în plus, softul oferă și posibilitatea de a schimba lookul lockscreenului și de a partaja homescreenul cu prietenii. Microsoft a lansat și o nouă competiție, în tandem cu #TileArt, colaborând cu TalentHouse în căutarea a 4 artiști care să aibă creațiile publicate în galeria aplicației.

Câștigătorii competiției vor primi 1500 de dolari și o tabletă Surface Pro 3, iar termenul limită pentru participare este 24 februarie. Mai jos puteți vedea un clip care detaliază modul în care se poate personaliza un model Lumia folosind noul software. Puteti descarca #TileArt de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×