ONDA Honey VX878, playerul clonat dupa iPod Touch

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.269 ori
<b>ONDA Honey VX878, playerul clonat dupa iPod Touch</b>Oare de ce designerii din China nu se obosesc sa foloseasca propriile designuri, alegand in schimb sa le copieze pe cele ale terminalelor deja consacrate? Un exemplu bun este ONDA Honey vX878, playerul din imaginea urmatoare, care seamana destul de mult...

Oare de ce designerii din China nu se obosesc sa foloseasca propriile designuri, alegand in schimb sa le copieze pe cele ale terminalelor deja consacrate? Un exemplu bun este ONDA Honey vX878, playerul din imaginea urmatoare, care seamana destul de mult cu iPod Touch.

ONDA Honey VX878 soseste dotat cu un display touchscreen de 260.000 de culori si cu o diagonala de 2.4 inch, oferind suport pentru playback audio/video si vizualizarea textului in cazul fisierelor in format AVI, MP3, WAV, WMA, FLAC, APE, TXT, LRC, JPG si BMP. Slotul pentru carduri de memorie microSD este si el inclus pe lista specificatiilor tehnice, iar viata bateriei acestui terminal este de 15 ore in cazul playbackului muzical continuu.

Probabil va intrebati care este pretul acestui inedit player audio/video ONDA Honey VX878 este disponibil pentru doar 55 de dolari, o adevarata afacere pentru o persoana care nu tine atat de mult la marile branduri. Totusi veti dori probabil sa cumparati adevaratul iPod Touch, avand in vedere ca numele anonime din industria playerelor nu sunt de calitate de obicei.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×