Google, dati in judecata pentru crime impotriva umanitatii

Autor:  | Publicat în:  Google 731 ori
<b>Google, dati in judecata pentru crime impotriva umanitatii</b>Din ciclul "am trait sa o vedem si pe-asta" avem de-a face cu inca un proces intentat de un american, de data aceasta impotriva celor de la Google, pentru "crime impotriva umanitatii". De data asta suntem siguri ca Google va castiga, avand in vedere ca...

Din ciclul "am trait sa o vedem si pe-asta" avem de-a face cu inca un proces intentat de un american, de data aceasta impotriva celor de la Google, pentru "crime impotriva umanitatii".

De data asta suntem siguri ca Google va castiga, avand in vedere ca persoana in cauza da in judecata gigantul motoarelor de cautare pentru faptul ca numarul sau de asigurare sociala, citit invers seamana cu denumirea "Google". Dylan Stephen Jayne, este numele celui revoltat de asemanare, acesta afirmand ca siguranta ii este pusa in pericol si cerand nu mai putin de 5 miliarde de dolari daune. Descoperirea similaritatii intre numarul asigurarii si Google a fost facuta pe 16 septembrie 2007.

Cei dati in judecata sunt fondatorii Google si ai motorului de cautare Google, pentru faptul ca exista sansa infima ca teroristii sa-si dea seama care este numarul de asigurare sociala a acestei persoane. De asemenea compania este data in judecata pentru acte de terorism si afilierea la organizatii teroriste. Suntem amuzati de acest caz, dar si de suma ceruta de Dylan Stephen si banuim ca acest proces nu va ajunge intr-o sala de judecata, ci mai degraba pe Google dupa o cautare dupa termenii "procese stupide".

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×