OneDrive oferă acum 30 GB spațiu de stocare În cloud

1.081 ori
<b>OneDrive oferă acum 30 GB spațiu de stocare În cloud</b>După ce la sfârșitul lunii august aflam că cei de la Dropbox au scăzut prețurile pentru pachetele de stocare în cloud, 1 TB de stocare fiind oferit pentru o taxă lunară de doar 9.99$, iată că începând de astăzi, și cei de la Microsoft aduc...

După ce la sfârșitul lunii august aflam că cei de la Dropbox au scăzut prețurile pentru pachetele de stocare în cloud, 1 TB de stocare fiind oferit pentru o taxă lunară de doar 9.99$, iată că începând de astăzi, și cei de la Microsoft aduc o noutate serviciului de cloud, și anume lui OneDrive.

Astfel, dacă până acum, OneDrive punea la dispoziția utilizatorilor un pachet gratuit de 15 GB, începând de acum, toți cei care folosesc OneDrive pe un terminal Android sau unul Windows Phone vor primi 30 GB spațiu de stocare în cloud.

Cu toate că la început vom remarca doar 15 GB disponibili, pentru a beneficia și de ceilalți 15 GB oferiți, tot ce va trebui să facem este să facem un backup fotografiilor existente pe telefon prin autorizarea funcției din aplicația OneDrive. Ce serviciu de stocare în cloud folosiți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×