Dropbox scade prețurile pentru pachetele de stocare În cloud; doar 9.99$ taxă lunară pentru 1 TB

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 669 ori
<b>Dropbox scade prețurile pentru pachetele de stocare În cloud; doar 9.99$ taxă lunară pentru 1 TB</b>în timp ce o mare parte dintre smartphone-urile high-end de pe piață încep a renunța la sloturile microSD, afacerea cu spațiul de stocare în cloud a cunoscut un avans destul de considerabil în ultimul timp. Printre cele mai populare servicii de...

în timp ce o mare parte dintre smartphone-urile high-end de pe piață încep a renunța la sloturile microSD, afacerea cu spațiul de stocare în cloud a cunoscut un avans destul de considerabil în ultimul timp. Printre cele mai populare servicii de acest tip se numără OneDrive, Google Drive și Dropbox.

în timp ce OneDrive, respectiv Google Drive oferă în prezent prețuri destul de accesibile pentru acei utilizatori care doresc un spațiu de stocare suficient, acest lucru nu se putea spune și despre Dropbox, serviciu ce ajungea să scoată din buzunarul clienților o sumă destul de considerabilă, mai precis peste 500$ pentru 500 GB spațiu de stocare.

în scopul de a deveni din nou un serviciu competitiv pe piață, cei de la Dropbox au anunțat astăzi reducerea prețurilor pentru abonamentele ce aduc în pachet 1 TB de stocare. Astfel, începând de acum, persoanele interesate vor putea alege un abonament cu 1 TB spațiu în cloud ce va necesita o taxă lunară de doar 9.99$. Cu toate acestea, serviciul OneDrive continuă a fi cel mai accesibil, acesta oferind 1 TB de stocare pentru doar 2.50$ lunar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×