OnePlus 2 este disponibil la pre-comandă prin QuickMobile; iată cât costă noul flagship de origine chineză!

2.716 ori

Nici bine nu a fost anunțat OnePlus 2, și iată că cei de la QuickMobile listează la pre-comandă noul smartphone chinez. Acesta este disponibil atât în varianta cu 16 GB de stocare și 3 GB RAM, dar și în versiunea ceva mai...

Nici bine nu a fost anunțat OnePlus 2, și iată că cei de la QuickMobile listează la pre-comandă noul smartphone chinez. Acesta este disponibil atât în varianta cu 16 GB de stocare și 3 GB RAM, dar și în versiunea ceva mai superioară care ne aduce 64 GB memorie internă plus 4 GB memorie RAM.

OnePlus 2 este disponibil la pre-comandă prin QuickMobil

Pe partea de specificații tehnice, OnePlus 2 oferă un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 de 1.8 GHz, conectivitate 4G LTE, un scanner de amprente amplasat sub butonul home, și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual, telemetru laser și deschidere f/2.0.

OnePlus 2 este disponibil la pre-comandă prin QuickMobile; iată cât costă noul flagship de origine chineză!

De asemenea, avem la dispoziție un senzor frontal de 5 megapixeli, un port USB Type-C și o baterie de 3.300 mAh. Că tot a venit vorba de baterie, aflați că durata de încărcare a sa, este de aproximativ 3 ore, timp destul de îndelungat totodată. Iată și prețurile afișate de QuickMobile:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×