LG G5 disponibil la precomandă la Digi Mobil; Iată preţul!

1.968 ori
<b>LG G5 disponibil la precomandă la Digi Mobil; Iată preţul!</b>Am aflat în ultimele săptămâni că diferiţi retaileri de la noi au început să ofere precomenzi pentru flagshipul LG pe anul în curs, modelul LG G5. Ei bine azi descoperim mulţumită unui cititor ca şi Digi Mobil listează acest device la precomandă.

Am aflat în ultimele săptămâni că diferiţi retaileri de la noi au început să ofere precomenzi pentru flagshipul LG pe anul în curs, modelul LG G5. Ei bine azi descoperim mulţumită unui cititor ca şi Digi Mobil listează acest device la precomandă.

La RCS & RDS veţi putea cumpăra flagshipul contra sumei de 3.099 lei, sau îl puteţi lua în rate, cu un avans de 2170 lei şi apoi platind 77 de lei pe lună sau cu un avans de 2640 lei şi cu o rată de 38 de lei pe lună. Există şi opţiuni de rate pe 3 sau 6 luni. Terminalul are un design modular, ce implică ataşarea în zona inferioară a diferite componente/accesorii care îi extind funcţionalitatea.

Pret LG G5 la Digi Mobil

Printre ele se număra un difuzor Bang & Olufsen, dar şi un modul special pentru cameră, cu extra butoane. Nu uitaţi şi de accesoriile Friends, ce includ camere ce capturează la 360 de grade sau un roboţel care se poate juca cu animalul de casă, toate gândite pentru a interacţiona cu LG G5. Un punct forte al acestui model îl reprezintă şi modulul dual de cameră, ce include un senzor de 16 megapixeli şi unul wide de 8 megapixeli. Aşteptam acum terminalul să ajungă în teste şi la Mobilissimo.ro.

Mulţumim Bogdan Alecu și Minga Nicolae pentru pont!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×