OnePlus 3T ar putea sosi cu 8 GB RAM, dând startul unei noi bătălii în zona smartphone

2.006 ori
<b>OnePlus 3T ar putea sosi cu 8 GB RAM, dând startul unei noi bătălii în zona smartphone</b>Deși în mare parte upgrade-ul pe care OnePlus 3T îl va aduce la pachet va fi reprezentat de către noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, s-ar părea că și prezența unui chip de 8 GB RAM este pe listă. Aparent, dotarea de față vine ca

Se pare că OnePlus nu a terminat cu lansările pe acest an şi dacă nu vom vedea vreun nou OnePlus X în perioada următoare, avem totuşi pregătit un OnePlus 3T, confirmat chiar ieri pentru lansare pe 15 noiembrie . Azi descoperim că acesta ar putea fi o premieră, la capitolul cantitate de RAM.

Terminalul ar urma să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 821 şi nu 820 ca OnePlus 3 şi aparent e gata şi să facă saltul de la 6 GB RAM la 8 GB. Gizmodo scrie că e foarte posibil ca acest model să marcheze premiera, care va duce smartphone-urile la nivel cu multe dintre PC-urile pe care le aveţi acasă, la capitolul memorie. Va fi mai important de aflat cum administrează acel RAM, capitol la care şi OnePlus 3 a avut probleme, în prima fază.

Pe lângă RAM, am mai vedea şi un upgrade de baterie, la o capacitate de 3500-4000 mAh. Scăpările de până acum indica şi prezenţa unui ecran de 5.5 inch la bord, cu rezoluţie Full HD, 64 GB stocare şi probabil aceeaşi cameră de 16 MP ca şi OnePlus 3. Se discuta şi despre un preţ de 479 dolari, dar şi despre prezenţa lui Android Nougat la bord. Aflăm mai multe peste 5 zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×